Bröderna Malm Fabriks Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva legotillverkning av snickeriprodukter såsom emballage och pallar, mekaniska produkter såsom kugghjul, axlar och slipning av valsar till metallindustrin dels förvalta aktier och andelar, äga fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bröderna Malm Fabriks Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är Bröderna Malm Fabriks Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 1972-11-16 så skapades Bröderna Malm Fabriks Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Bröderna Malm Fabriks Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Bröderna Malm Fabriks Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556172-0938 är organisationsnummret för företaget som finns i Surahammar.

Just nu är Bröderna Malm Fabriks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Malm Fabriks Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-26006 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Malm, Alf Håkan -Malm, Håkan Sven-Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bröderna Malm Fabriks Aktiebolag är Malm, Håkan Sven-Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malm, Alf Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Astrid Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.