Björkmans Bil Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556178-0924 är organisationsnummer för företaget Björkmans Bil Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björkmans Bil Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Surahammar som är den kommunen som Björkmans Bil Aktiebolag finns i.

Björkmans Bil Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-03-15 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björkmans Bil Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Björkmans Bil Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Surahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Björkmans Bil Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Björkman, Bruno William -Björkman, Mats Arne -Björkman, Siv Marianne

Vill ni komma i kontakt med Björkmans Bil Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-35013 eller genom brev på följande adress:
Gunnilbov. 1, 730 60, Ramnäs

Bolaget skall driva bilförsäljning samt utföra bilreparationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Björkmans Bil Aktiebolag och det är Björkman, Mats Arne som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Björkman, Bruno William som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Siv Marianne som är född 1936 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,