Surahammars KommunalTeknik Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Surahammars KommunalTeknik Aktiebolag är ett företag som finns i Surahammar. I Surahammars KommunalTeknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bujak, Ewa som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Inge som är född 1947 och har titeln Extern VD, Nylén, Kerstin Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Rolf Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Kjell Olov som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Poikkeus, Juhani Valtter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotVisti, Erkki Olavi som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Mylläri, Urban Jaakko som är född 1959 och har titeln SuppleantOlsson, Ola Matti som är född 1981 och har titeln SuppleantRörström, Leif Axel som är född 1936 och har titeln SuppleantTingström, Carl Johan som är född 1973 och har titeln RevisorSöderman, Nils Johan Peter som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantLevi, Bo Erland som är född 1941 och har titeln LekmannarevisorLidén, Nils Börje som är född 1930 och har titeln LekmannarevisorOlsson, Karl Ivar Urban som är född 1933 och har titeln LekmannarevisorssuppleantWadelius, Kjell Gösta som är född 1943 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Surahammars KommunalTeknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Surahammars KommunalTeknik Aktiebolag på telefon 0220-46700.

Bolaget skall köpa, producera och distribuera el, naturgas, vatten och värme och bedriva verksamhet innefattande uppsamling, borttransport och rening eller destruktion av avloppsvatten respektive avfall samt utföra arbete på gator, vägar och andra trafikleder. Bolaget skall även främja hushållning och effektiv användning inom verksamhetsområdena samt äga och förvalta fast och lös egendom. Verksamheten skall bedrivas inom Surahammars kommun med omnejd enligt självkostnadsprinciper utan vinstsyfte för ägaren.

Idag är Surahammars KommunalTeknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Surahammars KommunalTeknik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Surahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Surahammars KommunalTeknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Surahammars KommunalTeknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Surahammars KommunalTeknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bujak, Ewa -Karlsson, Inge -Nylén, Kerstin Birgitta -Poikkeus, Juhani Valtter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Surahammars KommunalTeknik Aktiebolag har 556200-1551 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.