Idéfix Tekoprodukter Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av arbets- och fritidskläder, kemtekniska produkter ävensom bedriva annan därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Idéfix Tekoprodukter Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är Idéfix Tekoprodukter Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 1980-07-23 så skapades Idéfix Tekoprodukter Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Idéfix Tekoprodukter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Idéfix Tekoprodukter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556205-6969 är organisationsnummret för företaget som finns i Surahammar.

Just nu är Idéfix Tekoprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Idéfix Tekoprodukter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-30860 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Idéfix Tekoprodukter Aktiebolag är Lundblad, Karl Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundblad, Ingemar Axel Lennart som är född 1956 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .