Lingärdets Skog Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Lingärdets Skog Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Lingärdets Skog Aktiebolag finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lingärdets Skog Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lingärdets Skog Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lingärdets Skog Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lingärdets Skog Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lingärdet, 730 61, Virsbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2093501.

Surahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lingärdets Skog Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lingärdets Skog Aktiebolag har idag 556209-8821 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lingärdets Skog Aktiebolag

Bolaget skall bedriva skogsentpreprenadrörelse samt lantbruksverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Lingärdets Skog Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Gert Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Therese Carola som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Hans Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, Büman, Peter Holger som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .