Sören Håkansson Produkt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Sören Håkansson Produkt Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Surahammar här finns det många olika Aktiebolag. Sören Håkansson Produkt Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Surahammar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Sören Håkansson Produkt Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556212-1664.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0223-34480 alternativt besöka eller skicka post till Sören Håkansson Produkt Aktiebolag på följande adress G Vattenverket, 730 61, Virsbo.

Sören Håkansson Produkt Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sören Håkansson Produkt Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Håkansson, Alice Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva finmekanisk verkstad, motorsport inom rally och banracing, äga och förvalta fastigheter, travsportsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.