Ramnäs Lantbruk Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Surahammar finns det ett Aktiebolag som heter Ramnäs Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ramnäs Lantbruk Aktiebolag i Västmanlands län. Surahammar är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ramnäs Lantbruk Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1982-12-14 så har Ramnäs Lantbruk Aktiebolag varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ramnäs Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Ramnäs Lantbruk Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Seglingsbergs Gård, 730 60, Ramnäs. Vi ni istället prata med Ramnäs Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det på 0220-34017.

Bolaget skall driva jord- och skogsbrukrörelse samt handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Åstrand, Carl Magnus som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Åstrand, Elsa Torborg som är född 1929 och har titeln Suppleant, Dalestig, Carl Michael som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisi revision & rådgivning AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ramnäs Lantbruk Aktiebolag har 556223-5274 som sitt organisationsnummer.