Konstruktionsteknik i Ramnäs Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Konstruktionsteknik i Ramnäs Aktiebolag är ett företag som finns i Surahammar. I Konstruktionsteknik i Ramnäs Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hörnberg, Karl Gunnar Alexius som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Irina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Konstruktionsteknik i Ramnäs Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Konstruktionsteknik i Ramnäs Aktiebolag på telefon 0220-35350.

Bolaget skall bedriva innovationsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Konstruktionsteknik i Ramnäs Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Konstruktionsteknik i Ramnäs Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Surahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Konstruktionsteknik i Ramnäs Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Konstruktionsteknik i Ramnäs Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Konstruktionsteknik i Ramnäs Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Konstruktionsteknik i Ramnäs Aktiebolag har 556234-0397 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.