Taxi Virsbo Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Taxi Virsbo Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Taxi Virsbo Aktiebolag finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Taxi Virsbo Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Taxi Virsbo Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Taxi Virsbo Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Taxi Virsbo Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lerhagsv. 8, 730 61, Virsbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0223-34485.

Surahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Taxi Virsbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Taxi Virsbo Aktiebolag har idag 556277-2078 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Taxi Virsbo Aktiebolag

Bolaget skall utföra persontransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Taxi Virsbo Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wiklund, Karl-Johan Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kjell Erik som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .