Aktiebolaget Midgårdsserveringen

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Surahammar och Aktiebolaget Midgårdsserveringen är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Midgårdsserveringen är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Midgårdsserveringen är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Midgårdsserveringen är ett Aktiebolag och skapades 1988-10-05. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Midgårdsserveringen ska trivas.

I Surahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Midgårdsserveringen är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Aktiebolaget Midgårdsserveringen Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Midgårdsserveringen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-30088.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fasching, Anna Maria -Fasching, Werner Alois.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Midgårdsserveringen är Fasching, Anna Maria som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Fasching, Werner Alois som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Fasching, Manuela-Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Midgårdsserveringen har 556335-6269 som sitt organisationsnummer.