Palms Sprängtjänst Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva sprängnings- och schaktningsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Palms Sprängtjänst Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är Palms Sprängtjänst Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 1989-11-13 så skapades Palms Sprängtjänst Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Palms Sprängtjänst Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Palms Sprängtjänst Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556376-7499 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Surahammar.

Just nu är Palms Sprängtjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Palms Sprängtjänst Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-36595 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Palm, Eric Tony -Palm, Erik -Palm, Lars-Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Palms Sprängtjänst Aktiebolag är Palm, Eric Tony som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Erik som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .