Bobutiken i Surahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling)

Västmanlands län

Information

556399-7401 är organisationsnummer för företaget Bobutiken i Surahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bobutiken i Surahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Surahammar som är den kommunen som Bobutiken i Surahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) finns i.

Bobutiken i Surahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) har varit registrerat sedan 1990-07-06 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bobutiken i Surahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Bobutiken i Surahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Surahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bobutiken i Surahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bobutiken i Surahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) så kan ni göra det på telefon genom 021-333230 eller genom brev på följande adress:
Mälarg. 6 B, 722 10, Västerås

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter, bostadsrättslägenheter, tomter, lokaler, rörelser, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bobutiken i Surahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) och det är Nilsson, Rigmor Ramona som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ronny Roger som är född 1976 och har titeln Suppleant, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,