WAHLSTRÖM & NIVA Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556409-6336 är organisationsnummer för verksamheten WAHLSTRÖM & NIVA Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WAHLSTRÖM & NIVA Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Surahammar som är den kommunen som WAHLSTRÖM & NIVA Aktiebolag finns i.

WAHLSTRÖM & NIVA Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-12-03 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för WAHLSTRÖM & NIVA Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

WAHLSTRÖM & NIVA Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Surahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för WAHLSTRÖM & NIVA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med WAHLSTRÖM & NIVA Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva grossistförsäljning av radio och tv tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med WAHLSTRÖM & NIVA Aktiebolag och det är Niva, Hans Albin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wahlström, Ralph Thomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rusin, Bruna Giovanna som är född 1957 och har titeln Suppleant, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,