Ramnäs Busstrafik Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Surahammar finns det ett Aktiebolag som heter Ramnäs Busstrafik Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ramnäs Busstrafik Aktiebolag i Västmanlands län. Surahammar är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ramnäs Busstrafik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1990-11-21 så har Ramnäs Busstrafik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ramnäs Busstrafik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Ramnäs Busstrafik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Idrottsv. 3, 735 91, Surahammar. Vi ni istället prata med Ramnäs Busstrafik Aktiebolag så kan ni göra det på 0220-35300.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva yrkesmässig trafik med buss och taxi och uthyrningsrörelse i anslutning härtill och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Udd, Lars Mårten som är född 1943 och har titeln VD, Udd, Lars Mårten som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillman, Sven Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sunvisson, Martin Gustav som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Olof Jan-Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Almér, Per-Erik Krister som är född 1962 och har titeln SuppleantLindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Ramnäs Busstrafik Aktiebolag har 556412-2751 som sitt organisationsnummer.