Jovanka's Klädcenter AB

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva klädförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jovanka's Klädcenter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är Jovanka's Klädcenter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 1991-04-22 så skapades Jovanka's Klädcenter AB och bolaget är har F-skattsedel Jovanka's Klädcenter AB har haft det sedan 1994-01-01.

Jovanka's Klädcenter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556424-7988 är organisationsnummret för bolaget som finns i Surahammar.

Just nu är Jovanka's Klädcenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Jovanka's Klädcenter AB så går det att nå dem via telefon på 0220-30833 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jovanka's Klädcenter AB är Olofsson, Jovanka som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Anders Sverker som är född 1940 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .