Ponsse Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Surahammar och Ponsse Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ponsse Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ponsse Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ponsse Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-06-04. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ponsse Aktiebolag ska trivas.

Ponsse Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Surahammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall som generalagent för PONSSE Skogsmaskiner bedriva försäljning av skogsmaskiner och tjänster inom skogsavverkningsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ponsse Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Ponsse Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Ponsse Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-39900.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Vidgrén, Jarmo Kalle Johannes Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Ponsse Aktiebolag är Wannberg, Jerry Paul Edvard som är född 1967 och har titeln Extern VD, Vidgrén, Jarmo Kalle Johannes som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Härkönen, Petri Heikki Johannes som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mertanen, Auvo Simo Tapio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nummela, Juho Aleksi som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pettersson, Erik Jonas som är född 1971 och har titeln RevisorJonas Pettersson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ponsse Aktiebolag har 556426-7911 som sitt organisationsnummer.