Strålteknik i Surahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556435-6557 är organisationsnummer för verksamheten Strålteknik i Surahammar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Strålteknik i Surahammar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Surahammar som är den kommunen som Strålteknik i Surahammar Aktiebolag finns i.

Strålteknik i Surahammar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-10-24 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Strålteknik i Surahammar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Strålteknik i Surahammar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Surahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Strålteknik i Surahammar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Neumayr, Walter -Schlugi, Richard Günter -Schlugi, Walter Günther

Vill ni komma i kontakt med Strålteknik i Surahammar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5606851 eller genom brev på följande adress:
Orrspelsg. 9, 735 37, Surahammar

Bolaget skall utföra utplaning av stålband inom tungindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Strålteknik i Surahammar Aktiebolag och det är Neumayr, Walter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schlugi, Walter Günther som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Schlugi, Richard Günter som är född 1972 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor,