Svemab Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Svemab Aktiebolag är ett företag som finns i Surahammar. I Svemab Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svedman, Lars Bernt som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Marianne som är född 1965 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svemab Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svemab Aktiebolag på telefon 0220-35509.

Bolaget skall bedriva legotillverkning och automatsvarvning inom verkstadsindustrin, bilreparationer, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svemab Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svemab Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Surahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svemab Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svemab Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svemab Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Svemab Aktiebolag har 556437-1952 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.