Aktiebolaget Gunnar Hörnberg

Västmanlands län

Information

Aktiebolaget Gunnar Hörnberg är ett av många verksamheter som finns i Surahammar. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Gunnar Hörnberg finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Gunnar Hörnberg som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1992-04-21. Men sedan 2006-11-09 så har Aktiebolaget Gunnar Hörnberg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bergslagsv. 33, 730 60, Ramnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Gunnar Hörnberg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0121-41050.

Surahammar arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Gunnar Hörnberg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Gunnar Hörnberg. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva innovationsverksamhet inom godshanteringsbranschen, uthyrning av transporter inom gräv- och schaktbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Gunnar Hörnberg är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Gunnar Hörnberg och det är följande personer, Hörnberg, Karl Gunnar Alexius som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Irina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Gunnar Hörnberg är 556446-6158.