JWE Instrumentverkstad Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556449-6205 är organisationsnummer för företaget JWE Instrumentverkstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JWE Instrumentverkstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Surahammar som är den kommunen som JWE Instrumentverkstad Aktiebolag finns i.

JWE Instrumentverkstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-06-23 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JWE Instrumentverkstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

JWE Instrumentverkstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Surahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JWE Instrumentverkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med JWE Instrumentverkstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-30340 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 16, 735 31, Surahammar

Bolaget skall bedriva tillverkning av apparater inom finmekanik och elektronik samt service därtill och uthyrning av bygginventarier och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JWE Instrumentverkstad Aktiebolag och det är Wernersson, Alf Einar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Wernersson, Märta Lisbet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,