POLITÉ Produktion Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är mekanisk bearbetning och tillverkning av specialmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för POLITÉ Produktion Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är POLITÉ Produktion Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 1992-09-01 så skapades POLITÉ Produktion Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel POLITÉ Produktion Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

POLITÉ Produktion Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556452-8999 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Surahammar.

Just nu är POLITÉ Produktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med POLITÉ Produktion Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-33540 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Solin, Anders Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom POLITÉ Produktion Aktiebolag är Olsson, Leif Torbjörn som är född 1973 och har titeln Extern VD, Stray, Per Arne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson, Bo Staffan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggqvist, Jan Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Solin, Anders Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .