GWW Samhällskonsulter Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning på strategiska frågor och kontaktskapande insatser för offentlig förvaltning näringsliv och organisationer, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GWW Samhällskonsulter Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är GWW Samhällskonsulter Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 1993-03-19 så skapades GWW Samhällskonsulter Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556464-3996 är organisationsnummret för företaget som finns i Surahammar.

Just nu är GWW Samhällskonsulter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med GWW Samhällskonsulter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-33288 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom GWW Samhällskonsulter Aktiebolag är Williamsson Thorlin, Anna Helena som är född 1973 och har titeln Likvidator, Artaeus, Kjell Gustaf som är född 1936 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .