Celtic Strategi & Marknads Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Surahammar och Celtic Strategi & Marknads Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Celtic Strategi & Marknads Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Celtic Strategi & Marknads Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Celtic Strategi & Marknads Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-03-03. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Celtic Strategi & Marknads Aktiebolag ska trivas.

Celtic Strategi & Marknads Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Surahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationer och marknadsföring av tjänster och konsumentprodukter inom textil och reklam samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva skogsbruk, lantbruksverksamhet, stallverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Celtic Strategi & Marknads Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Celtic Strategi & Marknads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Celtic Strategi & Marknads Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7703050.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Celtic Strategi & Marknads Aktiebolag är Näslund, Erik Gustaf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Tångring, Annika Eva Emma Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Celtic Strategi & Marknads Aktiebolag har 556482-3531 som sitt organisationsnummer.