Sura Lack & Mek AB

Västmanlands län

Information

556485-6010 är organisationsnummer för bolaget Sura Lack & Mek AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sura Lack & Mek AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Surahammar som är den kommunen som Sura Lack & Mek AB finns i.

Sura Lack & Mek AB har varit registrerat sedan 1994-04-18 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sura Lack & Mek AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Sura Lack & Mek AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Surahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sura Lack & Mek AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sura Lack & Mek AB så kan ni göra det på telefon genom 0220-36184 eller genom brev på följande adress:
Enbärsv. 5, 735 37, Surahammar

Bolaget skall bedriva bilreparationsverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sura Lack & Mek AB och det är Långkvist, Lars-Erik Helge som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Långkvist, Inger Carina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,