Akustik Design i Surahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Surahammar och Akustik Design i Surahammar Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Akustik Design i Surahammar Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Akustik Design i Surahammar Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Akustik Design i Surahammar Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-10-06. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Akustik Design i Surahammar Aktiebolag ska trivas.

Akustik Design i Surahammar Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Surahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenader företrädesvis montage av ljud- och akustikplattor samt designverksamhet inom kläder, konfektion, mekanisk verkstads- bil och plastindustrin, därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Akustik Design i Surahammar Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Akustik Design i Surahammar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Akustik Design i Surahammar Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-30575.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Akustik Design i Surahammar Aktiebolag är Eriksson, Peter Mikael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson Auvinen, Eva Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Akustik Design i Surahammar Aktiebolag har 556495-8378 som sitt organisationsnummer.