Babbis Diamanthåltagning Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Babbis Diamanthåltagning Aktiebolag är ett bolag som finns i Surahammar. I Babbis Diamanthåltagning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Leif Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Pia Louise som är född 1960 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Babbis Diamanthåltagning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Babbis Diamanthåltagning Aktiebolag på telefon 0220-31330.

Bolaget skall bedriva betongsågning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Babbis Diamanthåltagning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Babbis Diamanthåltagning Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Surahammar arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Babbis Diamanthåltagning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Babbis Diamanthåltagning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Babbis Diamanthåltagning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Babbis Diamanthåltagning Aktiebolag har 556502-4311 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.