IWAC Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Surahammar och IWAC Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och IWAC Aktiebolag är ett av dem. Statusen för IWAC Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

IWAC Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-01. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där företaget finns i jobbar för att företag som IWAC Aktiebolag ska trivas.

IWAC Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Surahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende system- och programvara, handla med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IWAC Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är IWAC Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med IWAC Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-37283.

Firman tecknas var för sig av -Björkman, Kaj Lennart -Björnberg, Birgitta Kristina.

De som är på något sätt har med IWAC Aktiebolag är Björkman, Kaj Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnberg, Birgitta Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

IWAC Aktiebolag har 556507-0330 som sitt organisationsnummer.