Edeenlisjö Gård AB

Västmanlands län

Information

Edeenlisjö Gård AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Edeenlisjö Gård AB finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Edeenlisjö Gård AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Edeenlisjö Gård AB har haft sedan 1995-01-01. Edeenlisjö Gård AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Edeenlisjö Gård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lisjö Säteri 1, 735 91, Surahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-32000.

Surahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Edeenlisjö Gård AB Privat, ej börsnoterat.

Edeenlisjö Gård AB har idag 556508-0511 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Edeenlisjö Gård AB

Bolaget skall bedriva jordbruk, djurskötsel, jakt och viltvård, fastighetsförvaltning, veterinärverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Edeenlisjö Gård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edeen, Dag Henrik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Edeen, Kerstin Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Dalestig, Carl Michael som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisi revision & rådgivning AB som är född och har titeln Revisor, .