TJV Reparationsservice AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Surahammar och TJV Reparationsservice AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TJV Reparationsservice AB är ett av dem. Statusen för TJV Reparationsservice AB är att Bolaget är aktivt.

TJV Reparationsservice AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-08-09. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TJV Reparationsservice AB ska trivas.

TJV Reparationsservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Surahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva montage och service av mekanisk utrustning inom industrin och därmed förenlig versamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TJV Reparationsservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är TJV Reparationsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med TJV Reparationsservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2889280.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med TJV Reparationsservice AB är Virtanen, Timo Juhani som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Virtanen, Anna-Liisa Kristiina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

TJV Reparationsservice AB har 556516-6815 som sitt organisationsnummer.