Surahammars Energiverk Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Surahammars Energiverk Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Surahammar här finns det många olika Aktiebolag. Surahammars Energiverk Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Surahammar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Surahammars Energiverk Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556530-3731.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0220-39250.

Surahammars Energiverk Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Surahammars Energiverk Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Tollin, Anders Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , . Ahlin, Bengt Erland Börje som är född 1943 och har titeln Suppleant , Jansson, Kjell Olov som är född 1938 och har titeln Suppleant , Åstrand, Carl Magnus som är född 1956 och har titeln Suppleant . . . . . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med energi och energiråvaror samt utföra energitjänster och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall verka för effektiv energihushållning och tillse att skäliga miljöhänsyn tas i verksamheten.