P A Hedström Åkeri AB

Västmanlands län

Information

P A Hedström Åkeri AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där P A Hedström Åkeri AB finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. P A Hedström Åkeri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket P A Hedström Åkeri AB har haft sedan 1996-01-01. P A Hedström Åkeri AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till P A Hedström Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till BJÖRKHAGSVÄGEN 20, 730 61, Virsbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 010-2771095.

Surahammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är P A Hedström Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

P A Hedström Åkeri AB har idag 556532-9744 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för P A Hedström Åkeri AB

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I P A Hedström Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedström, Per Arne Herman som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Susanna Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bergquist, Henrik Rolf Thomas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .