Veijo Mokko Transport AB

Västmanlands län

Information

Veijo Mokko Transport AB är ett bolag som finns i Surahammar. I Veijo Mokko Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mokko, Veijo Tapio som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Cecilia som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andrée, Carina Maria som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Veijo Mokko Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Veijo Mokko Transport AB på telefon 0220-35612.

Bolaget skall idka transport och godsbefordran ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Veijo Mokko Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

Veijo Mokko Transport AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Surahammar arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Veijo Mokko Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Veijo Mokko Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Veijo Mokko Transport AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Veijo Mokko Transport AB har 556548-2816 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.