Sura Vision Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Sura Vision Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Sura Vision Aktiebolag finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sura Vision Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Sura Vision Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sura Vision Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Knuthagsg. 45, 735 35, Surahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-46760.

Surahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sura Vision Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sura Vision Aktiebolag har idag 556562-0373 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bujak, Ewa -Karlsson, Inge -Nordling, Jan Christer Mikael -Nylén, Kerstin Birgitta -Poikkeus, Juhani Valtter Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Sura Vision Aktiebolag

Bolaget skall inom Surahammars kommun mottaga och distribuera radio- och TV-kanaler i kabelnät, bygga och upplåta kabelnät för telekommunikationstjänster.

I Sura Vision Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bujak, Ewa som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Inge som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Nordling, Jan Christer Mikael som är född 1962 och har titeln Extern VD, Nylén, Kerstin Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Rolf Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Kjell Olov som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamotPoikkeus, Juhani Valtter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Visti, Erkki Olavi som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln SuppleantMylläri, Urban Jaakko som är född 1959 och har titeln SuppleantOlsson, Ola Matti som är född 1981 och har titeln SuppleantRörström, Leif Axel som är född 1936 och har titeln SuppleantTingström, Carl Johan som är född 1973 och har titeln RevisorSöderman, Nils Johan Peter som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantLidén, Nils Börje som är född 1930 och har titeln LekmannarevisorWadelius, Kjell Gösta som är född 1943 och har titeln LekmannarevisorLevi, Bo Erland som är född 1941 och har titeln LekmannarevisorssuppleantOlsson, Karl Ivar Urban som är född 1933 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.