RH Productions i Mälardalen AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns RH Productions i Mälardalen AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Surahammar här finns det många olika Aktiebolag. RH Productions i Mälardalen AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Surahammar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

RH Productions i Mälardalen AB är momsregistrerat sedan2000-03-27 och har organisationsnummer 556580-2674.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 021-187808 alternativt besöka eller skicka post till RH Productions i Mälardalen AB på följande adress Orkesterv. 20, 735 38, Surahammar.

RH Productions i Mälardalen AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-03-27.

I RH Productions i Mälardalen AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hjortsberg, Gudrun Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva verksamhet inom byggnadsbranschen såsom nyproduktion, renovering och därtill alla förekommande arbeten samt därmed förenlig verksamhet.