Ramnäs Industriteknik AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Surahammar och Ramnäs Industriteknik AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ramnäs Industriteknik AB är ett av dem. Statusen för Ramnäs Industriteknik AB är att Bolaget är aktivt.

Ramnäs Industriteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-07-21. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ramnäs Industriteknik AB ska trivas.

Ramnäs Industriteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12. I Surahammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva smides och mekaniska reparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ramnäs Industriteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12.

Idag är Ramnäs Industriteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Ramnäs Industriteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-35322.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ramnäs Industriteknik AB är Eriksson, Ernst Jörgen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Thomas Jörgen som är född 1977 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Ramnäs Industriteknik AB har 556595-3220 som sitt organisationsnummer.