Lennvall Åkeri AB

Västmanlands län

Information

Lennvall Åkeri AB är ett av många verksamheter som finns i Surahammar. Det är nämligen den kommunen som Lennvall Åkeri AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lennvall Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-02-10.

Lennvall Åkeri AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2000-09-07. Men sedan 2006-02-10 så har Lennvall Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bandyv. 4, 735 37, Surahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lennvall Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5482935.

Surahammar arbetar för att verksamheter som Lennvall Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lennvall Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva transport av farligt gods och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta lös egendom och värdepapper.

Firmatecknare för Lennvall Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lennvall Åkeri AB och det är följande personer, Lennvall, Bror Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennvall, Ritva Kaarina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lennvall Åkeri AB är 556596-5042.