VILJAN Asperger Centrum Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Surahammar finns det ett Aktiebolag som heter VILJAN Asperger Centrum Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar VILJAN Asperger Centrum Aktiebolag i Västmanlands län. Surahammar är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

VILJAN Asperger Centrum Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-10-23 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 2000-10-18 så har VILJAN Asperger Centrum Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-01-19 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är VILJAN Asperger Centrum Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med VILJAN Asperger Centrum Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hopslagarv. 28 D, 730 60, Ramnäs. Vi ni istället prata med VILJAN Asperger Centrum Aktiebolag så kan ni göra det på 0220-35710.

Bolaget skall bedriva omvårdnad som boende och utbildning för resurskrävande ungdomar med aspergers syndrom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Carina Birgitta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Rolf Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Ulla Lise-Lott som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

VILJAN Asperger Centrum Aktiebolag har 556597-5421 som sitt organisationsnummer.