Conny's Sjukgymnastik AB

Västmanlands län

Information

Conny's Sjukgymnastik AB är ett av många bolag som finns i Surahammar. Det är nämligen den kommunen som Conny's Sjukgymnastik AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Conny's Sjukgymnastik AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-01-16.

Conny's Sjukgymnastik AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2000-12-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Dalav. 44, 735 37, Surahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Conny's Sjukgymnastik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-37110.

Surahammar arbetar för att bolag som Conny's Sjukgymnastik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Conny's Sjukgymnastik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik, poliklinik samt utbildning inom området sjukgymnastik och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Conny's Sjukgymnastik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Conny's Sjukgymnastik AB och det är följande personer, Venngren, Conny Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Razpotnik, Patricia Josefine som är född 1971 och har titeln Suppleant, Rabb, Anders Lars Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Conny's Sjukgymnastik AB är 556602-3049.