SA Eltjänst AB

Västmanlands län

Information

SA Eltjänst AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där SA Eltjänst AB finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. SA Eltjänst AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket SA Eltjänst AB har haft sedan 2001-11-08. SA Eltjänst AB har funnits sedan och 2001-11-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SA Eltjänst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Svennby 65 A, 734 91, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-3366670.

Surahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är SA Eltjänst AB Privat, ej börsnoterat.

SA Eltjänst AB har idag 556616-0510 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SA Eltjänst AB

Föremålet för bolagets verksamhet är elinstallationer inom bygg- och industribranschen, samt service och underhåll av elanläggningar och därmed förenlig verksamhet.

I SA Eltjänst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Abrahamsson, Lars Stefan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Lars Tore som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .