Patrik Lagerkvist Golv o Färg AB

Västmanlands län

Information

Patrik Lagerkvist Golv o Färg AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Patrik Lagerkvist Golv o Färg AB finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Patrik Lagerkvist Golv o Färg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Patrik Lagerkvist Golv o Färg AB har haft sedan 2002-02-25. Patrik Lagerkvist Golv o Färg AB har funnits sedan och 2002-02-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Patrik Lagerkvist Golv o Färg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Björsbov. 14, 735 38, Surahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4443222.

Surahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Patrik Lagerkvist Golv o Färg AB Privat, ej börsnoterat.

Patrik Lagerkvist Golv o Färg AB har idag 556621-3343 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Patrik Lagerkvist Golv o Färg AB

Bolaget skall utföra golvläggning, försälja golv och färgmaterial samt utföra service inom golv och färgbranschen och därmed förenlig verksamhet.

I Patrik Lagerkvist Golv o Färg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lagerqvist, Anders Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerqvist, Carina Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, .