OBM Fuktteknik i Västmanland AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns OBM Fuktteknik i Västmanland AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Surahammar här finns det många olika Aktiebolag. OBM Fuktteknik i Västmanland AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Surahammar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

OBM Fuktteknik i Västmanland AB är momsregistrerat sedan2002-06-27 och har organisationsnummer 556622-4415.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-3274244 alternativt besöka eller skicka post till OBM Fuktteknik i Västmanland AB på följande adress Skolg. 14, 735 36, Surahammar.

OBM Fuktteknik i Västmanland AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-06-27.

I OBM Fuktteknik i Västmanland AB så sitter följande personer i styrelsen: , Östergren Höljer, Jenny Thordis som är född 1976 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra sanering med inriktning på vattenskador i inomhusmiljö, utförande av där tillhörande byggnads- och reparationsarbeten, samt därmed förenlig verksamhet.