Ramnäs Bruk AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Surahammar och Ramnäs Bruk AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Ramnäs Bruk AB är ett av dem. Statusen för Ramnäs Bruk AB är att Bolaget är aktivt.

Ramnäs Bruk AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-02-18. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Ramnäs Bruk AB ska trivas.

Ramnäs Bruk AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-26. I Surahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kätting och andra förankringsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ramnäs Bruk AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04.

Idag är Ramnäs Bruk AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Ramnäs Bruk AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-22000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Arnet, Carl K -Fritzell, Carl Göran -Rehbinder, Robert Henrik Berndtsson -Westher, Pär Magnus Jörgen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Ramnäs Bruk AB är Westher, Pär Magnus Jörgen som är född 1960 och har titeln Extern VD, Rehbinder, Robert Henrik Berndtsson som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arnet, Carl K som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Fritzell, Carl Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hofgaard, Knut Thomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Laituri, Marko Antero som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantJansson, Karl Gunnar som är född 1945 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Sjödén, Lars Jonas som är född 1966 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Ramnäs Bruk AB har 556624-0817 som sitt organisationsnummer.