Silfvernagels Åkeri & Maskin AB

Västmanlands län

Information

556627-1143 är organisationsnummer för företaget Silfvernagels Åkeri & Maskin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Silfvernagels Åkeri & Maskin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Surahammar som är den kommunen som Silfvernagels Åkeri & Maskin AB finns i.

Silfvernagels Åkeri & Maskin AB har varit registrerat sedan 2002-05-21 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Silfvernagels Åkeri & Maskin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-27.

Silfvernagels Åkeri & Maskin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Surahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Silfvernagels Åkeri & Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Silfvernagels Åkeri & Maskin AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5446208 eller genom brev på följande adress:
Skolg. 12, 735 36, Surahammar

Föremålet för bolagets verksamhet är åkeriverksamhet samt mark- och anläggningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Silfvernagels Åkeri & Maskin AB och det är Silfvernagel, Conny Erik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Malin Anette som är född 1972 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,