Ski in and out AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Surahammar och Ski in and out AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ski in and out AB är ett av dem. Statusen för Ski in and out AB är att Bolaget är aktivt.

Ski in and out AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-12-05. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Surahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ski in and out AB ska trivas.

Ski in and out AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04. I Surahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel, förvaltning och uthyrning av fast egendom och bostadsrätter samt främja sådan handel. Bolaget skall vidare bedriva verksamhet inom kiropraktik samt köp och försäljning av värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ski in and out AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Ski in and out AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Surahammar.

Vill man komma i kontakt med Ski in and out AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-36199.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ski in and out AB är Fryckne, Carl-Gustaf Ingvar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Fryckne, Gunilla Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Klingström, Jan Göran Gunnar som är född 1958 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Ski in and out AB har 556636-4443 som sitt organisationsnummer.