Herr Magnus Konstruktioner AB

Västmanlands län

Information

556636-9467 är organisationsnummer för bolaget Herr Magnus Konstruktioner AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Herr Magnus Konstruktioner AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Surahammar som är den kommunen som Herr Magnus Konstruktioner AB finns i.

Herr Magnus Konstruktioner AB har varit registrerat sedan 2002-12-03 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Herr Magnus Konstruktioner AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-09.

Herr Magnus Konstruktioner AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Surahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Herr Magnus Konstruktioner AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Borking, Ann-Louise Margareta -Borking, Lars Magnus

Vill ni komma i kontakt med Herr Magnus Konstruktioner AB så kan ni göra det på telefon genom 0220-35095 eller genom brev på följande adress:
Kraftv. 1, 730 60, Ramnäs

Bolaget skall bedriva snickeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Herr Magnus Konstruktioner AB och det är Borking, Lars Magnus som är född 1969 och har titeln VD, Borking, Lars Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Kent Olov som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Borking, Ann-Louise Margareta som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor