Wirsbo Biobränsle Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva bearbetning av skogsråvaror till biobränsle, utföra skogstransporter från avverkning, utföra skogsvård samt därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wirsbo Biobränsle Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är Wirsbo Biobränsle Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 2003-06-13 så skapades Wirsbo Biobränsle Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Wirsbo Biobränsle Aktiebolag har haft det sedan 2003-08-04.

Wirsbo Biobränsle Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-04

556645-0978 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Surahammar.

Just nu är Wirsbo Biobränsle Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Wirsbo Biobränsle Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0223-34448 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wirsbo Biobränsle Aktiebolag är Liljebrand, Åke Vidar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Karl Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljebrand, Ingrid Kristina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljebrand, Kent Jonas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.