Lars Gutte Consulting Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Lars Gutte Consulting Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där Lars Gutte Consulting Aktiebolag finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lars Gutte Consulting Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lars Gutte Consulting Aktiebolag har haft sedan 2005-02-24. Lars Gutte Consulting Aktiebolag har funnits sedan och 2005-02-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lars Gutte Consulting Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Basunv. 24, 735 38, Surahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-30907.

Surahammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lars Gutte Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lars Gutte Consulting Aktiebolag har idag 556674-9973 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lars Gutte Consulting Aktiebolag

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet såsom projektledning, elkonstruktion, programmering och idrifttagning av automatiseringsutrustning inom industrin samt därmed förenlig verksamhet.

I Lars Gutte Consulting Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Lars Arne som är född 1959 och har titeln VD, Gustafsson, Lars Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Per Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant, Dalestig, Carl Michael som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisi revision & rådgivning AB som är född och har titeln Revisor, .