SURMEK AB

Västmanlands län

Information

SURMEK AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Surahammar som är den kommunen där SURMEK AB finns. I Surahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. SURMEK AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket SURMEK AB har haft sedan 2005-06-03. SURMEK AB har funnits sedan och 2005-06-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SURMEK AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Slånbärsv. 4, 735 37, Surahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-30005.

Surahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är SURMEK AB Privat, ej börsnoterat.

SURMEK AB har idag 556676-9500 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SURMEK AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva mekanisk metallbearbetning samt därmed förenlig verksamhet.

I SURMEK AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vestholm, Inger Viola som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Into, Janne Eerik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor, .