Kullingers Borrteknik AB

Västmanlands län

Information

556679-3690 är organisationsnummer för bolaget Kullingers Borrteknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kullingers Borrteknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Surahammar som är den kommunen som Kullingers Borrteknik AB finns i.

Kullingers Borrteknik AB har varit registrerat sedan 2005-04-19 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kullingers Borrteknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Kullingers Borrteknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Surahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kullingers Borrteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med Kullingers Borrteknik AB så kan ni göra det på telefon genom 021-109203 eller genom brev på följande adress:
Brandthovdag. 25, 721 35, Västerås

Bolaget skall utföra schaktfri ledningsdragning med borrteknik och rördrivning jämte tillhörande anläggningsentreprenader, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kullingers Borrteknik AB och det är Kullinger, Gerth Joacim som är född 1974 och har titeln VD, Kullinger, Gerth Joacim som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullinger, Gert Einar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,