Grafisk Kompetens i Surahammar AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet med produktion av trycksaker samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Grafisk Kompetens i Surahammar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Surahammar så är Grafisk Kompetens i Surahammar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Surahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Surahammar och i Västmanlands län. Redan 2005-09-22 så skapades Grafisk Kompetens i Surahammar AB och företaget är har F-skattsedel Grafisk Kompetens i Surahammar AB har haft det sedan 2006-01-13.

Grafisk Kompetens i Surahammar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-13

556686-2131 är organisationsnummret för företaget som finns i Surahammar.

Just nu är Grafisk Kompetens i Surahammar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Grafisk Kompetens i Surahammar AB så går det att nå dem via telefon på 0220-36313 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Grafisk Kompetens i Surahammar AB är Lövgren, Elsmari Elisabet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderbäck, Per Rikard som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sund, Eric Andreas som är född 1973 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .